24sata - Cafe 24

Za svog idealnog muškarca Ines će kuhati baš sve

U novoj sezoni emisije “Ljubav je na selu” svoju srodnu dušu drugi put će probati naći Ines Petrić, a konkuriraj­u joj studentica veterine, kuharica, ekonomisti­ca...

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Moram kod muškarca osjetiti tu neku energiju, rekla je natjecatel­jica iz emisije “Ljubav je na selu”. Ines Petrić (44) drugi put sudjeluje u RTL-ovu showu te se nada da će i ovaj put biti jedna od finalistic­a.

- Ne očekujem da ću doći do kraja. Voljela bih završiti među zadnje tri djevojke - objasnila je. Tako će dokazati kako njezino prošlo sudjelovan­je nije slučajno bilo tako uspješno.

- Dokazat ću da sam zanimljiva i možda mi se jave neke bivše ljubavi i prijatelji - istaknula je atraktivna frizerka, koja živi u Zagrebu, a rodom je iz Kaštela.

Ines kaže da ju je njezin prvi susret s farmerom Androm Bogunoviće­m (40) iz Baćinskih jezera neugodno iznenadio. - Prigovorio mi je za moj vrlo atraktivan izgled i rekao da mi to neće pomoći da ga osvojim - prisjetila se frizerka. No ona je uporna kao prava Kaštelanka i odlučila je napraviti promjenu kako bi ga osvojila. - Potpuno sam promijenil­a svoj imidž i odsad sam čedna - ispričala je. Odabrala je Andru jer je rekao kako se bavi streljaštv­om, a njoj je bitna tjelesna aktivnost kod muškaraca.

- Bavila sam se streljaštv­om i mislim da bismo mogli imati dvoboj - napomenula je Ines. No promaknulo joj je kako se drugi farmer, Zoran, bavi boksom. Ines se bavi više od 30 godina fitnessom te želi da žene njezinih godina vide kako mogu odlično izgledati uz trening. - Tako reklamiram i svoje trenere i njihov odličan program tjelovježb­e - istaknula je. Tvrdi da je uporna kad joj se svidi neki muškarac i rijetko koji se odupre njezinim čarima. - Iskoristim svoje seksi taktike koje je teško odbiti - objasnila je. Sviđaju joj se mlađi sportaši koji su viši od 180 centimetar­a.

- Niske uopće ne primjećuje­m, a slabost mi je i plava kosa - rekla je. Obožava i Dalmatince i Hercegovce.

Stalno joj se javljaju muškarci i daju ne- moralne ponude, ali nju nije lako osvojiti. Odlično kuha i za idealnog muškarca će kuhati zdravo ili nezdravo. - Znam pripremati sve i radim koje god kućanske poslove treba - pohvalila se atraktivna frizerka. Osim Ines u showu se natječu Ankica Bucifal (49), Evica Ratajec (26), Irena Lalin (44), Marija Belčić, Sanja Kralj (21) te Nikolina Šalić (34). Ankica ima troje djece iz braka koji je trajao 23 godine, a u slobodno vrijeme izlazi s kćeri. - Znam raditi u plasteniku i najviše volim peći kolače i torte - rekla je. Irena ima dva odrasla sina koji ne žive s njom te kaže da joj je mana i vrlina što je previše iskrena. Ana Čalić je diplomiran­a ekonomisti­ca i trenutačno je nezaposlen­a. Kaže da je okulistica koja se bavi tarotom, numerologi­jom i astrologij­om.

- Bavim se jogom, glumom i plesom, a zbog ljubavi sam se spremna i preseliti - istaknula je. Evica Ratajec voli kuhati, plesati salsu i ići na masaže vrućim kamenjem. Voljela bi s idealnim muškarcem puno putovati i živjeti pomalo nomadskim životom.

 ??  ?? Ines Petrić (44), Kaštela
Ines Petrić (44), Kaštela
 ??  ?? Sanja Kralj (21), Zagreb
Sanja Kralj (21), Zagreb
 ??  ?? Nikolina Šalić (34), Tušilović
Nikolina Šalić (34), Tušilović
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia