24sata - Cafe 24

Tomo je optužen za krađu mirovine i svi susjedi se okome na njega

ČISTA LJUBAV

-

PONEDJELJA­K

Tomo u Editinoj vili njeguje ozlijeđenu Sonju, pri čemu se zbližavaju i skoro poljube. Ranko poludi kad sazna za Sonjinu nesreću te joj otkriva da je Tomo bio optužen za korupciju dok je radio kao policajac. Ranko zaprijeti Vladi i Milanu te Milan izgubi živce i ošamari Vladu, koji se jako naljuti na oca.

Dina govori Tomi da zbog njegove prošlosti, ali i punog vrtića, Maša ne može biti upisana. Potaknuta saznanjima o Tominoj kriminalno­j prošlosti, Sonja odluči biti bolja zaručnica Ranku. Njih dvoje odlaze pred sirotište, gdje Rankova priča takne Sonju te su bliži nego ikada.

Branka se ispriča Blažu što se nije pojavila na spoju i, da bi se iskupila, poziva ga na zabavu. Edita saznaje da je upala u dugove zbog prekomjern­og trošenja, a Tomo odluči pod svaku cijenu naći posao. Naposljetk­u, dobiva posao domara u radničkom naselju.

Ranko održi govor na otvorenju kafića, ali bez Sonje. Na zabavi čuje svađu između Sonje i Dine, shvaća da je povod Tomo i optuži Sonju da previše misli o njemu. Tomo počinje raditi kao domar. No kada baka Blaženka posumnja da joj je ukrao mirovinu, susjedi ga, predvođeni bakom, optuže da je kriminalac.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia