24sata - Cafe 24

Walker se trudi dokazati senatoru kako je njegov kamp učinkovit

WALKER, TEKSAŠKI RENDŽER

-

PONEDJELJA­K

C. D. završava u bolnici i otkriva da liječnici testiraju eksperimen­talne lijekove na pacijentim­a s Alzheimero­vom bolesti s kobnim posljedica­ma. Kako bi razotkrio istinu, C. D. se udružuje s pacijentom Maiseom i skupljaju dokaze, no uskoro i sami postaju pokusni kunići.

Hayes Cooper, lovac na glave meka srca, stiže u gradić Buckhorn da bi ulovio odmetnika i pokupio nagradu, no primjećuje da stanovnike ugnjetava pohlepni zemljoposj­ednik. Cooper pomaže lokalnoj obitelji u borbi za njihovu zemlju, ne shvaćajući da će ishod imati trajne posljedice za njegov život.

Ostavivši svoju ljubav Saru Rose i gradić Buckhorn, Cooper kreće u potragu za ubojicama svojih prijatelja, no čini se da ni on nije tome dorastao.

Nakon navodne smrti majke, o dječaku geniju Chadu brinu se liječnici i znanstveni­ci iz instituta. Kad ART načuje da bi pokusi koje provode na Chadu mogli rezultirat­i njegovom smrću, dječak bježi i uz ART-ovu pomoć kreće u potragu za majkom.

Walkerovu kampu za mlade prijestupn­ike protivi se senator, koji smatra da je zatvor jedino rješenje. No Walker kod mladića primjećuje pozitivne promjene. Kad jedan od njih odluči pobjeći i pozove ostale da mu se pridruže, Walkerov program morat će dokazati da djeluje.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia