24sata - Cafe 24

‘ Svi mi u školi čestitaju i gledaju sve epizode’

Dora Arar (9) najmlađa je glumica u seriji “Čista ljubav”, pa je prijatelji stalno ispituju što će biti dalje

-

Jesi li oduvijek željela biti glumica? Uvijek sam voljela nastupati, preoblačit­i se u likove i pjevati ili plesati pred drugima. Moj tata voli snimati i montirati pa smo skupa često radili filmiće, čak smo počeli snimati igrani film u nastavcima, zvao se ‘Tajna torbe’. Obožavam ići na dramsku subotom ujutro, a prije castinga za ‘Čistu ljubav’, bila sam na dva na kojima nisam dobila ulogu, tako da je jasno da sam jako željela isprobati kako je biti glumica.

Je li ti žao što si ovo ljeto većinom provela na setu?

Zapravo nije! Bilo je prilično naporno, ali vrlo zanimljivo. Oduvijek sam željela znati kako se snimaju filmovi, pa mi je bilo jako uzbudljivo doživjeti to uživo. Nisam očekivala da snimanje jedne scene, ako je zahtjevnij­a, može trajati nekoliko sati.

Tko ti je od glumaca tvoj favorit? Najviše scena imam s glumcem koji igra mog oca, pa sam se s njim najbolje ‘skompala’. Osim njega super su mi Tara Rosandić i Olga Pakalović, a jako volim snimati i sa Ksenijom Pajić.

Kakav je osjećaj imati privatnog vozača?

Kako bih uspjela uskladiti školu i snimanje, Nova TV mi je omogućila vozača koji dolazi po mene i vozi me na snimanje. Super je osjećaj imati privatnog vozača, iako nekad moram prekinuti igranje kad dođe po mene pa bih radije da nemam vozača (smijeh).

Što ti na ulogu u seriji ‘Čista ljubav’ kažu prijatelji iz škole?

Uglavnom mi svi čestitaju i ponosni su jer imaju prijatelji­cu glumicu. Svi redovito gledaju seriju i ispituju me da im otkrijem što će dalje biti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia