24sata - Cafe 24

Dobro se zabavite i postanite nova zvijezda ‘Videostara’

Ne propusti priliku i lansiraj se u zvijezde! Ako si stariji od 15 godina i misliš da možeš biti faca s ostalim JoomBoosov­cima, ne čekaj, na JoomBoos ‘Videostar’

-

Ne propusti priliku života i lansiraj se u zvijezde. Ako ste oduvijek maštali da postanete dio YouTube svijeta, a niste znali gdje početi, bez brige, najveći online talent show u regiji čeka na tebe.

- Jedva čekamo jer ćemo upravo mi lansirati novu zvijezdu - uvjeren je Davor Gerbus, a s njim se slaže i Petra Dimić, ženska polovica jednog od najpopular­nijeg YouTube kanala u Hrvatskoj, ThelazyWAV­E,The koji će i ove godinego biti u ulozi voditelja zabavnog talent showa. Najveći stručnjaks­tručn hrvatskogv­atskog beautbeaut­y svijeta, Sanja Agić, popod budnim će okom pratpratit­i naše natjecatel­jenatjecat­elje.

- Talent je ono što se traži - ističistič­e profesiona­lnasionaln­a mmake-up artistica koja godinamadi­nama uljepšava lica poznatihpo­zn dama na estraestra­di. Stoga će Agić u novoj sezoni “Videostar”star” natjecanja­n kao članicačla žirija savjetosav­jetovati mlade vlogere i vlogerica kako svoje videouratk­e učiniti još atraktivni­jima i gledanijim­a.

- Bez obzira na njihove interese i ambicije, vjerujem kako će naša suradnja obogatiti i moje i njihovo životno iskustvo. A ono što će me oduševiti je osobnost, natjecatel­ji moraju biti svoji - istaknula je Agić.

S njom se slaže i Filip Dizdar, koji će i režirati, ali i biti u žiriju “Videostara”.

- Ne oponašajte druge. Radite ono što vas zabavlja. Oponašanje nikad nije tako dobro kao original i brzo se otkrije tko je iskren, a tko fejk -

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia