24sata - Cafe 24

‘ Bit će seksepilni­ja, odvažnija i mlađahnija’

Serija ovog se puta događa u Atlanti. Radnja će se fokusirati na moćne i ambiciozne žene koje se bore za čelnu poziciju u obiteljsko­j tvrtki

-

Novo izdanje kultne američke sapunice “Dinastije” počinje 11. listopada na CW-ju. Njezini producenti Josh Schwartz i Stephanie Savage najavili su je kao mlađahniju, seksepilni­ju i odvažniju verziju. Namjeravaj­u odati počast originalni­m glumcima, ali će dodati i nešto svoje.

- Uveli smo specifično­sti po kojima će se vidjeti razlike. Mislimo da je radnja i dalje živahna - istaknuli su.

Vratit će poznati lik Alexis, koji je u originalu tumačila Joan Collins. - Vidjet ćete je tijekom prve sezone, ali ne znamo još tko će je igrati. Bit će mnogo njezina ‘duha’ u seriji - objasnili su producenti. Kažu da je izvorna “Di- nastija” bila homofobna, a u njihovoj to neće biti slučaj. Također, sadašnja politička situacija s Donaldom Trumpom će biti uklopljena u radnju. - Mjesto akcije će biti Atlanta, a ne Denver jer nam se taj grad čini kao realističn­ija lokacija - ispričao je Schwartz. Serija će se ovog puta fokusirati na moćne i ambiciozne žene. Sve će se vrtjeti oko Gillies i Kelley koje se, “gladne” karijere, i svađaju oko čelne pozicije u obiteljsko­j tvrtki. - Natjecatel­jski su nastrojene i spremne za opaku ‘tučnjavu’ - napomenuo je Savage. “Dinastija” ima puno šaljivih situacija.

- Angažirali smo glumce koji su komični, pa smo se prema tome orijentira­li - ispričali su. Dio glumačke ekipe su Grant Show, Nathalie Kelley, Elizabeth Gillies, James Mackay i Robert Christophe­r Riley. (vb)

 ??  ?? Producenti kažu da će obitelj i dalje biti srž serije te da su joj ostali vjerni kao u originalu
Producenti kažu da će obitelj i dalje biti srž serije te da su joj ostali vjerni kao u originalu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia