24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Snježana se boji Rankove reakcije i prešuti mu da čeka dijete

-

PONEDJELJA­K

Sonja sretne Tomu. Iako im je oboma teško, slože se da je najbolje da je se Tomo kloni. Tomo odlazi ispričati se Gogi, koju je Dina optužila da je Štefova ljubavnica, te je poziva na večeru. Dina je izbacila Štefa iz kuće i on se budi u svom autu. Na poslu pokušava zavesti Gogu.

Snježana odbija organizira­ti zaručničku zabavu za Ranka, a u raspravi ih zatekne Sonja, kojoj se učini da su prebliski. Ona posumnja u Rankovu vjernost te ga optuži za nevjeru. Ranko sve poriče i prebacuje krivnju na nju, što Sonju još više razljuti pa odlazi od njega. Vlado načuje Eminin razgovor i u šoku shvaća da je ona Asjina sestra.

Tomo i Sonja se na kiši posvađaju te ona bježi od njega. No Tomo krene za njom i strastveno je poljubi. Snježana i Rus pokušavaju spasiti Ranka, kojeg naposljetk­u u bolnicu odvodi hitna pomoć. Liječnica Sonji i Snježani otkriva da je Ranko zadobio potres mozga.

Tomo dolazi u bolnicu posjetiti Ranka i tamo sretne Sonju, koja ga još jedanput moli da im se više ne upleće u život. Tomo se pomiri sa sudbinom i odustaje od Sonje. Zbog straha od Rankove reakcije, ali i njegove bolesti, Snježana ne priznaje Ranku da je trudna, nego se iskaljuje na Milanu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia