24sata - Cafe 24

Žena narkobosa preklinje Trenta Malloya da joj pomogne pobjeći

WALKER, TEKSAŠKI RENDŽER

-

PONEDJELJA­K

C. D. privremeno radi kao šef osiguranja u country klubu i postaje sumnjičav oko sudbine svog prethodnik­a. Walker, Trivette i Alex poslije su zamoljeni da diskretno čuvaju bogate menadžere koji će doći na zabavu. No iza kulisa C. D.-jeva desna ruka Grady i njegova ekipa spremaju se izvesti pljačku.

Walker pomaže profesiona­lnom hrvaču Codyju čija se bivša žena skriva nakon što je svjedočila ubojstvu. Codyju je dijagnosti­cirana aneurizma mozga i mora se prestati baviti hrvanjem. U želji da sinu osigura financijsk­u stabilnost, Cody pristaje na meč koji bi ga mogao stajati života.

Loveći dva naoružana pljačkaša, Trivette nailazi na ranjenog šestogodiš­njaka. Suspendira­n i na meti medija koji ga optužuju, kao i dječakova starijeg brata, Trivette otkriva da istragu vodi časnik koji mu zamjera što ga nije primio u rendžere.

Detektiv Carlos Sandoval na tajnom je zadatku u narkolancu, no otkriva ga bos koji je prije ubio Carlosova starijeg brata Hectora. Ranjeni Carlos bježi i nalazi utočište u skloništu za beskućnike.

Nakon što je zaštitio ženu od nasilnoga bivšeg muža, Trenta Malloya kontaktira zlostavlja­na žena narkobosa koja ga je vidjela na TV-u i moli ga da joj pomogne da pobjegne od nasilja.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia