24sata - Cafe 24

Katica zna sve

Tražila da uđe preko reda i potom vikala da je seljanka

-

U narodnjačk­om klubu u Novom Zagrebu nedavno se zbio incident s jednom viđenom manekenkom, inače usput suprugom jednoga viđenog nogometaša. Dolazak je bio “klasičan”, gospođa je molila da zaštitari nju u klub puste preko reda.

Oni su joj, kako pravila ponašanja na takvim mjestima nalažu, to i omogućili, pa je bivša manekenka ušla dok su “smrtnici” morali čekati u redu. Večer je krenula uobičajeno za narodnjačk­e klubove, manekenka je uživala i ludo se zabavljala.

Od silne potrošnje energije u jednom trenu je ogladnjela i u obližnjem objektu brze prehrane uzela hamburger. Vratila se onako gladna u narodnjačk­i klub na isti način kako je i prvi put ušla, a kako joj je od silne gladi počelo kruliti u želucu, brže-bolje dosjetila se genijalnos­ti i sjela na šank kako bi napokon nešto stavila u usta. Zaštitari su je u čudu pogledali, ne vjerujući kolika može biti ljudska bahatost. Ubrzo su shvatili da tu nije bila u pitanju sama bahatost, a objasnila im je to vrlo slikovito, ne samo primjerom nego i riječima, razuzdana manekenka.

- Šta me vi sad gledate tu? Jednom seljanka, uvijek seljanka - vikala.

Na to se nema što reći, dodati ili oduzeti. Moguće je jedino složiti se.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia