24sata - Cafe 24

‘Ne želim gubiti vrijeme i ljudima davati lažnu nadu’

-

I nakon svih ovih godina uvijek sam nervozna prije nastupa, priznala je Nicole Scherzinge­r (38). Popularna pjevačica članica je žirija britanskog talent showa “X Factor”.

- Puno mi je lakše odraditi glazbeni nastup na pozornici nego govoriti na televiziji - rekla je Scherzinge­r. Dodala je kako joj često misli odlutaju pa se počne pitati: “Što ja to govorim”.

- Pokušavam usredotoči­ti energiju na natjecatel­je i paziti na to da se osjećaju dobro dok nastupaju, ali sam uvijek nervozna - ispričala je Nicole. Na pitanje je li nervozna zbog kandidata koje preferira, odgovara:

- Ne, nervozna sam zato što sam umjetnica. Nije mi lako suditi kao što mi je lako pjevati. Srž onoga što radim i dalje je isti - slušam svoje srce. Presudu donosim na temelju svojih iskustava i poznavanja industrije koje sam stekla nastupajuć­i - rekla je pjevačica. Biti članicom žirija, priznaje Scherzinge­r, nije joj lako. - Kad sam prvi put došla u emisiju, cijelo vrijeme sam plakala jer nisam znala što reći ljudima. Bila sam jako osjetljiva - ispričala je Nicole. No sve se, dodala je, promijenil­o. - Sada sam spremnija reći ljudima da ovaj posao nije za njih. Ne želim gubiti vrijeme na kandidate ako ne mislim da mogu uspjeti - rekla je Nicole i dodala:

- Nije fer ljudima davati lažnu nadu. Treba im objasniti ako nastupi nisu za njih. (dg)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia