24sata - Cafe 24

Od audicije, preko pa u polufinalu

Iznenadit ću publiku! Samim time što znam da ću nastupati, bolje ću se pripremiti. Barem ću se ljepše obući!

-

Antonia Dora Pleško ku i violončelo te će se čuti u isto vrijeme - najavio je Kutnar svoj nastup u prvoj polufinalo­j epizodi. Studentu Muzičke akademije je najsimpati­čniji upravo Popović Volarić jer pokazuje najviše emocija u žiriju.

Polina Mytko, podrijetlo­m Ruskinja, na čelu je plesne skupine Sambastica. Njima

- Davor nam je ovime

nametnuo veliku odgovornos­t - istaknula je Polina, koja je objasnila da je za lošu koreografi­ju bila “kriva” djevojka koja nije došla na snimanje. U polufinalu će im se pridružiti nova članica Dora Luketić, studentica talijansko­g jezika i povijesti, koja pleše klasični i suvremeni balet.

- Jako sam uzbuđen. Imamo malu, ali pozitivnu tremu prije polufinala - priznao je violinist Antonio Palanović (22), koji je s kolegom Leopoldom Stašićem (21) “zaradio” zlatni gumb. Obojica sviraju violinu odmalena, a posebno vole izvoditi pop hitove koje sviraju na sebi svojstven i drukčiji način. Često ih se može vidjeti na zagrebački­m ulicama, gdje sviraju, kažu, ne zbog novca nego zbog publike koja ih cijeni i prepoznaje. Studenti su Muzičke akademije pa im je važno da nastup bude kvalitetan. Nadaju se kako će obojica jednog dana postati članovi Zagrebačke filharmoni­je. - Dugo se bavimo glazbom i za nas je ovo velika glazbena avantura - rekao je Filip Horvat (33), najstariji član skupine Scifidelit­y Orchestra. Zaljubljen­ici u glazbu iz Karlovca i Međimurja obožavatel­ji su jazza koji pjevaju po ulicama. - Očekujemo da će polufinale jako dobro proći. Već mjesec dana radimo na kvalitetno­j točki. Ako bude barem malo kao na audicijsko­j emisiji, bit ćemo zadovoljni - ispričao je Horvat.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia