24sata - Cafe 24

Emam pravi ki koncert’

-

Quasarru jer smatra kako publika to želi i očekuje. - Ipak, naglasak će biti na novim pjesmama i materijalu. Singlovi se vrte po radiju i televiziji, pa vjerujem da ih publika već i zna - istaknuo je glazbenik. Tvrdi da će na koncertu biti puno “groovea” i plesa. Štok je izdao četiri singla, a jedan od njih je bio “Ove misli” s pjevačicom Yayom (43) iz benda Jinx.

Kreativno puno više riskiram, izlazim iz sigurne zone. Pjesme su malo pitkije, ali energičnij­e i melodičnij­e

- Sve tekstove i melodije uvijek radim sam, a glazbu i produkciju u zadnje vrijeme radim s prijatelje­m i kolegom Darkom Terlevićem iz grupe Morso - ispričao je. U samostalno­j karijeri je veći naglasak dao vokalu i boji te tvrdi da kreativno više riskira nego u Quasarru. - Pjesme su malo pitkije, ali energičnij­e, melodičnij­e, pa i stilski, te zvukom malo drukčije - rekao je. Veseli ga mogućnost što radi ono što voli, snima i svira te da njegova glazba dolazi do publike i medija.

- Sve me to puni dobrom i pozitivnom energijom te predstavlj­a veliki izazov - pojasnio je pjevač.

Štok je diplomirao ekonomiju i radi već dugi niz godina u svojoj struci.

- Moj glazbeni put i stil ne omogućavaj­u mi da živim od glazbe, ali nema to veze jer postoje i prednosti. Radiš ono što želiš i kako želiš bez kompromisa - istaknuo je. Dugo je u vezi i kaže kako uživa u životu.

- Vjerujem da je i ta emotivna stabilnost razlog da se uspješno mogu posvetiti onome što volim, glazbi i kreativi - rekao je. Djevojka i on često rade zajedno. Ona je zaslužna za sve njegove fotografij­e i nekoliko spotova. Preko tjedna obavlja svoj posao u struci, ali svaki slobodni trenutak koristi za glazbu. - Na probama sam ili radim na nečem novom u studiju - ispričao je.

Voli putovati, baviti se sportom i pogledati dobru seriju ili film te pročitati knjigu kad god ima vremena za to. Kad je riječ o njegovoj glazbenoj karijeri u budućnosti, jasno zna što hoće postići. - Želim imati priliku i dalje stvarati snimati dobru glazbu, puno svirati, družiti se s odličnim kreativnim ljudima i širiti publiku - zaključio je.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia