24sata - Cafe 24

‘Stvorili smo likove koje publika voli’

Glavni lik u humoristič­noj seriji ‘Brooklyn 99’ ležerni je detektiv koji se ne voli držati pravila i prednjači po broju uhićenja. No novi zapovjedni­k uzima ga na pik

-

Dvama Zlatnim globusima nagrađenu humoristič­nu seriju “Brooklyn 99” gledamo na HRT-u.

Radnja se vrti oko darovitog detektiva Jakea Peralta i njegova kolege koji se moraju dokazati novom kapetanu policijske postaje. Peralta se nikad nije morao ubijati od posla i držati se pravila, a tijekom svoje karijere uhitio je više zločinaca nego njegovi kolege. Svi su ga držali kao kap na vodi dok nije došao novi zapovjedni­k, kapetan Ray Holt. Ležernog detektiva tumači Andy Samberg, koji kaže da je ponosan što radi s odličnim ljudima. - Svi su jako zabavni i duhoviti, baš kao što je i ova serija - napomenuo je Samberg.

Smatra da je gledanost “Brooklyn 99” fantastičn­a, pa svi koji su dio ovog projekta, trebaju biti zadovoljni.

- Malo je komedija i drama ostalo na televiziji koje se mogu time pohvaliti - objasnio je. Zapovjedni­k Holt, kojeg tumači Andre Braugher, poštuje pravila i propise te zato ima pik upravo na detektiva Peralta. Smatra da cijeloj 99. postaji nedostaje prijeko potrebnog reda i discipline. Braugher kaže da mu je serija duhovita, ali mu je uvijek čudno gledati svoje scene.

- Previše detalja znam sa snimanja i teško mi je samo uživati u epizodama - ispričao je glumac. Serija je dobila dvije televizijs­ke nagrade Emmy, a producenti su Dan Goor i Michael Schur. - Izbjegli smo stereotipe i stvorili prave ljude koje publika jako voli - zaključio je Goor. (vb)

 ??  ?? Serija, koja se prikazuje na HRT-u, dosad je osvojila devet nagrada i 61 nominaciju za nagradu
Serija, koja se prikazuje na HRT-u, dosad je osvojila devet nagrada i 61 nominaciju za nagradu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia