24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko je ljut jer je Tomo u vezi sa Sonjom pa im se odluči osvetiti

-

PONEDJELJA­K

Sonja se ne pojavljuje kod Ranka na dogovoru nego provodi noć s Tomom i vode ljubav. Hrvoje se muči s kockarskim dugovima i dobiva 48 sati za isplatu novca.

Profesor pomaže Editi pospremiti vilu nakon jučerašnje zabave, pa se ona ohrabri i izjavljuje mu ljubav. Tomo odluči okončati svoj brak s Helenom. Ranko mimo Sonjina znanja uplaćuje jamčevinu za Vladu te ga dovodi kući iz pritvora. Vlado se posvađa sa svojim ocem i kaže mu da mu se gadi.

Emina odluči s majkom otići iz Vrhovca. Prijavi Hrvoju Asjino pismo, koje Hrvoje naposljetk­u priznaje kao konačni dokaz da je Asja, što se zakona tiče, počinila samoubojst­vo. Snježana otkriva da je život njezine bebe u opasnosti.

Ranko daje svoj blagoslov Sonji i Tomi, ali istodobno slaže listu za odstrel koja uključuje ljude važne Tomi. Odluči oduzeti frizeraj Branki. Maša je nesretna jer je Sonja nehotice uništila njezinu fotografij­u s majkom.

Ranko ucijeni Hrvoja kockarskim dugovima i traži od njega da stupi u kontakt s Helenom te je dovede u Vrhovac. Poljupcu Tome i Sonje svjedoči povrijeđen­a Goga, kojoj izleti da je Tomo isti otac - preljubnik. Tomo je u šoku saznanjem da je Edita imala aferu s njegovim ocem.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia