24sata - Cafe 24

‘Bacio me na krevet i agresivno zgrabio za grudi’

ED WESTWICK

-

Javila se treća žena koja je optužila glumca Eda Westwicka (30) da ju je seksualno zlostavlja­o.

Producenti­ca Rachel Eck (26) kaže da je noć prije dodjele Oscara 2014. došla u hotel u Hollywoodu na zabavu svom tadašnjem dečku, producentu Kaineu Harlingu, i Westwicku.

- Ed mi je rekao da dovedem neku prijatelji­cu, ali u dva ujutro sve su spavale - prisjetila se. Tvrdi da je tada prebacio svoju pozornost na nju.

- Čim je moj dečko otišao iz hotelske sobe, promijenio se i nasrnuo na mene - ispričala je Rachel.

Nije htjela podnositi više Westwickov­o pipanje i odlučila je otići sa zabave.

- Rekao mi je da mi se želi ispričati zbog groznog ponašanja i otišla sam s njim u drugu sobu kako bismo razgovaral­i. Tada me je bacio na krevet i agresivno zgrabio za grudi - objasnila je Rachel. Uspjela ga je odgurnuti i pobjeći. Kaže da joj je to bio jedan od najgorih trenutaka u životu. Westwick ne želi komentirat­i njezine optužbe za zlostavlja­nje. Prethodno su ga dvije žene optužile da ih je silovao 2014. godine.

- Nikada nisam prisilio nijednu ženu na bilo što, a sigurno nisam počinio ni silovanje - pravdao se tada gluma, koji je postao poznat javnosti nakon glavne uloge u seriji “Tračerica”. Tvrdi da su ovo lažne, neprovjere­ne tvrdnje. Westwicka zbog ovih optužbi trenutačno istražuje policija, a njegova djevojka, glumica Jessica Serfaty (26), i dalje ga neumorno brani.

- Nikad ne bi učinio nešto tako gnjusno - zaključila je. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia