24sata - Cafe 24

5 VIDEOZVIJE­ZDA BORI SE ZA SLAVU

Najtalenti­raniji kandidati stigli su korak bliže pobjedi u a član žirija Igor Barberić oduševljen je njihovom kreativnoš­ću i znatiželjo­m

-

Žiri najvećeg i najzabavni­jeg online talent showa ‘Videostara’ uz pomoć gledatelja odabrao je top 5 finalista.

- Kandidati su svestrani i zanimljivi te mislim da od njih možemo vidjeti još puno toga - kazao je redatelj i član žirija Filip Dizdar. S njim se slaže i koreograf i glumac Igor Barberić.

- Neke od prijava su bile izvrsne jer smo zaista mogli upoznati kandidate i vidjeti tu kreativnos­t koja ih pokreće, ali tu jednu vrstu znatiželje koja je osvježavaj­uća - kazao je Barberić. Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) s kanala Live Your Dreams u najnovijem izazovu morali su odgovarati na pitanja JoomBoos ekipe, a ako nisu znali odgovore, suočili su se s valom vodenih balona. Pavi Elezu ovo je druga prijava na Videostar.

- Kad usporedim prvu i drugu prijavu, sada vidim da sam se više potrudio, ali i razvio još više svoje vještine - kazao je Pave te dodao da se u životu želi baviti snimanjem i fotografij­om, a ulazak u top 5 jako ga je iznenadio. Za razliku od Pave, Bruni Lukiću je strast za snimanjem proradila kad je gledao prošlogodi­šnji “Videostar”.

- Prvo sam počeo snimati s prijatelje­m pa sam.

U školi su mislili da radim budalu od sebe, ali me nije

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia