24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Helena odbija dati razvod Tomi i njihova svađa jako uzruja Mašu

-

PONEDJELJA­K

Nakon što je saznao za aferu Edite s njegovim ocem, Tomo odlazi suočiti sestru. Kako bi se osigurala da Hrvoje neće odati njezinu tajnu, Snježana mu daje novac kako bi mu pomogla pokriti kockarske dugove.

Branki zapečate njezin frizerski salon te ona ostaje bez posla. Sonja pronalazi ključ kolibe njezine bake, nadajući se da bi ondje mogla živjeti s Tomom i Mašom. Ranko nalazi Helenu i govori joj da će ostati bez Maše ako ne dođe u Vrhovac.

Helena svjedoči Sonjinu i Tominu poljupcu. Tomo od Helene želi razvod, ali ona ga moli za još malo vremena. Ranko manipulira Vladom da se odrekne svoje obitelji.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Goga govori Branki da je saznala kako je Ranko povezan s prenamjeno­m njezina frizeraja. Ranko naređuje Vladi da vrati Milana i Eminu na posao. Emina odluči otići iz Vrhovca i pismom se oprostiti od Snježane, ali i Vlade.

Tomo traži Helenu da potpiše papire za razvod, što ona odbija jer ne želi da dijete ostane kod Tome. Njihovu prepirku čuje Maša, koja se gorko rasplače te umalo dobije astmatični napadaj. Maša je ljuta na Tomu i radije provodi vrijeme s mamom. Hrvoje utješi Branku poljupcem te oni provedu noć zajedno.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia