24sata - Cafe 24

Carter mora otkriti sam tko iz sjedišta otkriva njihove povjerljiv­e podatke

ZAJEDNO PROTIV ZLOČINA

-

PONEDJELJA­K

Tommy treba obaviti posao za Browna. Zakaže li, ubit će njegova sina Georgea. Mora ukrasti određene dokumente ispred nosa bojnika Cartera usred njegova sjedišta. Naši heroji moraju pronaći Jane Finn i spriječiti atentat na američkog velikodost­ojnika.

Carter šalje Tommyja na zadatak koji mora obaviti u potpunoj tajnosti, ne odajući ništa čak ni Tuppence. Netko iz sjedišta odaje tajne i Tommy je jedini čovjek kojemu Carter može vjerovati. Britanski znanstveni­k Gilbert Worthing, koji je radio na tajnom projektu prototipa nuklearne bombe, nestao je iz vojne baze u Cromeru.

Da bi pronašli kradljivca nuklearne bombe, Tommy i Tuppence odsjedaju u Sans Souciju i počinju istraživat­i goste. Tommy slijedi Carla Denima, mladog buntovnika sklonog flertu, koji provodi mnogo vremena na obali.

Ispostavi se da je Gilbert prije otmice uspio sakriti glavni ključ svojeg uređaja bez kojega je bomba koju je N ukrao potpuno beskorisna. Kada se N konačno dočepa ključa, Tommy i Tuppence se opet nađu stjerani u kut. Uz Carterovu pomoć moraju provesti u djelo svoj dosad najambicio­zniji i najopasnij­i plan kako bi spasili živote tisuća nevinih britanskih građana.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia