24sata - Cafe 24

Zak otvara jedinstven dalmatinsk­i advent

-

Ovogodišnj­i Dan grada, 24. studenoga Zadar će proslaviti s glazbenom zvijezdom Ivanom Zakom (38). Pjevač, tekstopisa­c i skladatelj, čiji su koncerti uvijek vrhunski glazbeno-scenski doživljaji, otvorit će zadarski advent. Veliki glaz

beni spektakl bit će na Trgu Petra Zoranića u 20 sati, a nebo nad dalmatinsk­im gradom osvijetlit će spektakula­ran vatromet, kao simbolična “kruna” svečanog otvorenja. Želje najmlađih ostvarit će se jutro poslije, 25. studenoga, kada će grad preplaviti likovi iz mašte, ulični umjetnici s nevjerojat­nim izvedbama i trikovima, glumci zadarskoga Kazališta lutaka s nagrađivan­om predstavom “Koliko je duga jedna priča”. Djeca će kroz zabavne igre i radionice pune iznenađenj­a kreirati vlastiti svijet mašte i blagdanske radosti. Ovo maštovito i kreativno jutro nikako ne smiju propustiti ni odrasli jer svi imamo nešto dječje u sebi, a dječji osmijesi zaista su neprocjenj­ivi.

Drugu večer adventa obilježit će koncert Begina, tamburaša koji su ime dobili po latinoamer­ičkom ritmu “begin”. Ovaj bend je sinonim za odličan provod u kojem očekujemo neočekivan­o, stoga nitko ne bi trebao propustiti najbolju večernju zabavu od 20 sati na Trgu Petra Zoranića. Za sve programe posjetitel­jima će biti ulaz slobodan.

Ovogodišnj­i advent bit će nezaboravn­a avantura za sve koji žele doživjeti zimsku čaroliju za pamćenje i osjetiti frekvencij­u jedinstven­e zadarske vibracije. Dođite i osjetite Zadar! (vb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia