24sata - Cafe 24

‘Prekinula sam s njim jer je bio previše opesivan’

-

Američka glumica prohodala je s redateljem Darrenom Aronofosky­jem (48) na snimanju trilera “Majka!” Jennifer Lawrence (27) tvrdi da ih je isti film spojio i razdvojio. - Nakon loših kritika publike i kritičara Darren nije dobro reagirao. Stalno je pričao o filmu - objasnila je glumica razloge prekida s redateljem.

Kaže da se ona nikada ne obazire na komentare nekog projekta i kako je prošao u kinu, no on nije mogao prijeći preko neuspjeha.

- Htjela sam mu dati potporu jer mi je dečko i bilo mu je teško, ali nisam mogla više to podnijeti. Kad bi se vidjeli, jedina tema mu je bila drama ‘Majka’ - istaknula je Lawrence. Smatra da je njihova veza bila nezdrava jer je Darren opsjednut svojim poslom. - Shvaćam da sve što napravi doživljava kao svoju ‘bebu’, ali ne možeš tako živjeti - pojasnila je glumica svoj stav.

Ona je zadovoljna filmom i kako je odigrala svoj lik, a kritike ne čita jer onda osjeti potrebu da se brani i previše je to uzruja. - Tko ga stvarno mrzi, ne možeš mu promijenit­i mišljenje. Nema potrebe za raspravom oko toga - napomenula je Lawrence. Glumica je ispričala i kako je jako nepristojn­a prema fanovima kada se žele slikati s njom. - Postanem ‘golema’ guzica jer je to moj jedini način da se obranim od previše pozornosti koju mi obožavatel­ji pridaju - objasnila je.

Našalila se kako je na kraju dana samo luđakinja koja se želi baviti glumom i mora promovirat­i svoje filmove. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia