24sata - Cafe 24

‘S obzirom na druge ja sam čedna i tek se zagrijavam...’

Pjevačicu u zadnje vrijeme muči spavanje pa je zakasnila na snimanje spota za pjesmu ‘Šok’. Tvrdi da ne vježba i da će uskoro otvoriti kanal na kojem će pokazati koliko može pojesti

- Pišu: A. LUKIČEK, V. BOLTIŠ

Pjevačica Lidija Bačić (32) prije nekoliko dana objavila je spot za svoju pjesmu “Šok”. Već ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu, a Splićanka je ovog puta pokazala drukčiji glazbeni stil.

Lidija je u duhovitom i seksi spotu zapjevala u crvenom trikou pred zrcalom dok je u nekim kadrovima nosila kratku haljinu i dodatno istaknula svoje obline. Muškom dijelu publike posebno se svidjelo što je u jednom dijelu nosila samo grudnjak i kožnatu jaknu.

Nova pjesma zove se “Šok”. Što je to šokantno u vašem životu kad je došao trenutak da izbacite hit pod tim nazivom?

Meni se čini da je šokantno sve što radim jer što god snimim ili objavim kod ljudi izaziva reakciju, a ja sam u biti samo ‘mala koja voli pivat’ i to uspješno radim.

Okupili ste i sjajnu ekipu koja je napravila zanimljiv spot. Možete li nam otkriti kako je to sve izgledalo iza kulisa tijekom snimanja?

Ne znam što mi se događa u posljednje vrijeme, ali nikako se ne mogu probuditi. Imam problem sa svojim spavanjem u studenom, alarmi mi nimalo ne pomažu, pa sam tako za snimanje spota zaspala, uletjela u cipele i jurila na lokaciju seta. Sva sreća snimali smo nedaleko od mog stana pa sam ipak sve stigla, a snimanje je prošlo spontano uz dobru i kreativnu ekipu. Svi smo već uhodani od prije. Nema tu puno upitnika, svatko ima svoju ulogu, tako da je i ovo snimanje teklo brzo.

Imate li ambicija uhvatiti se skladanja?

Uz kreativce koje imam pokraj sebe, ja sam opuštenija i ne skladam još sebi, ali svakako sam unutra u svakoj pjesmi i o svemu sama odlučujem. Skladati može svatko, pitanje je koliko uspješno. Iako ne isključuje­m mogućnost kako će neka moja autorska pjevušenja jednom završiti na albumu.

Mogu li obožavatel­ji očekiva-

Lidija Bačić o svojoj ambiciji za skladanje vlastitih pjesama ti još šokantniji imidž Lidije Bačić?

Ali je ovo dosad bilo šokantno?! Pa ja sam čedna s obzirom na druge i tek se zagrijavam. Novost je svakako moj kalendar za 2018. godinu koji je stvarno predivno snimljen.

Kako izgleda vaš dan danas i onaj prije desetak godina? Koliko je uz slavu stiglo i stresa? Kako se nosite s time?

Reci ću vam da me vesele iste stvari kao i prije deset godina. Osjećam jednak adrenalin na koncertima, volim iste stvari, filmove... Mislim da je Lidija ostala slična onoj curi od prije deset godina, pardon, Lille je malo opasnija ipak.

Uživate li u statusu jedne od najseksepi­lnijih pjevačica? Gode li vam pohvale na račun izgleda?

Lijepo se osjećam u svojoj koži, sazrela sam kao žena, puno naučila i još učim. Mislim da je svaka žena najljepša kad postane svjesna sama sebe, kad shvati tko je, što je postigla i što sve još može.

“Ne isključuje­m mogućnost da će moja autorska pjevušenja jednom završiti na albumu.”

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia