24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Sonja je u šoku jer njezina majka Jasna boluje od tumora na mozgu

-

PONEDJELJA­K

Vladu zatekne vijest da je izgorjela njegova djedovina. Kada sazna da je tome možda kumovao Tomo, Vlado izgubi živce i napadne Sonju, prijeteći tužbom protiv Tome. Ranko bijesni jer je Tomo preživio u požaru.

Emina javlja Tomi da je Ranko podmetnuo požar u kojem je stradao. Potpuno izgubljena Jasna napada Sonju, no u zadnji tren je spašava Ranko. On odnosi sediranu Jasnu u bolnicu, a zabrinuta Sonja mu je zahvalna na pomoći.

Tomo otkrije Ranku da zna da mu je on podmetnuo požar i traži Hrvoja da mu nabavi pištolj. Edita kaže Branki da je Hrvoje vara te ona nalazi dokaz Editinih tvrdnji i suoči Hrvoja s time. Sonja, Milan i Vlado dobivaju rezultate Jasninih pretraga, ima neoperabil­ni tumor na mozgu.

Ranko daje Snježani nalaze te ona saznaje da nosi zdravog dječaka, a zadovoljan je i jer je on djetetov otac. Vlado odlazi k Ranku tražiti novac za riskantnu Jasninu operaciju u inozemstvu.

Snježana je pristala udati se za Ranka, ali je ogorčena kad shvati da on želi tajno vjenčanje. Ne zna treba li mu vjerovati da je samo želi zaštititi. Helena pronalazi Tomin pištolj, posvađa se s Tomom oko njegova sukobljava­nja s Rankom, ali on je nepopustlj­iv.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia