24sata - Cafe 24

Roxana se boji da ne izgubi dijete i zove Antonija kako bi joj pomogao

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

-

PONEDJELJA­K

Juana je sretna kada vidi daa se Andrei vratio govor i moli je da joj kaže zaštošto misli da je ubila roditelje. Dalia dolazi Ramónumónu u sobu i on je moli da mu pomogne da skineine zavoje. Dolazi Fabiola i naljuti se, a Ramónn joj pokušava sve objasniti.

Antonio se šokira kada doktor Gallardo kaže da je Roxanino dijete njegovovo i napušta ordinaciju. Antonio kaže Margaritii da Roxana nosi njegovo dijete i da ne zna što će. Margarita odgovori da bi bilo najbolje da se prestanu viđati dok ne promisli o svemu.

Roxana kaže Antoniju da bi se trebao potruditi zbog svoje djece, a on odvrati da je nekad to bila njegova najvećaa želja, no sada ne dopušta da ona manipu-lira njime ni Diegom. Ramón kaže Fabioli da je mama zabrinuta zbog njih, a ona predloži da se vjenčaju.

Fabiola kaže Juani da će Ramonn i ona živjeti od novca koji je naslijedil­a od roditelja. Julio kaže Fabioli da je Ramón obični mehaničar i da joj nema štoo ponuditi. Margarita i Antonio pokušavaju uvjeriti Fabiolu da se bolje upozna s Ramónom prije braka, ali ona ne popušta..

Roxana kaže Antoniju da krvari i da ne želi izgubiti dijete. Ramón kaže Fabioli da mu je netko iz radionice dao loše preporuke i da ga neće primiti na novom radnom mjestu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia