24sata - Cafe 24

Mozzie iznenada sreće svoju ženu koju nije vidio čak pet godina

ZLOČINCI U ODIJELIMA

-

PONEDJELJA­K

Sad kad znaju da je Keller InterpoInt­erpolov doušnik, Neal i Peter pokušavaju otkriti tko mu je nadređeni. Postaje jasno da FBI i Interpol moraju surađivati. U protivnomt­ivnom će operacija propasti. Pantere traže od NealaNea i Kellera da ukradu dokument iz visokoviso­kotehnološ­ke tvrtke.

Neal strahuje da ga je Keller odao ili da gga je Wodford jednostavn­o isključio iz posla.posl Budući da ne stigne na vrijeme na ZapadnZapa­dnu obalu, Peter je prisiljen zadatak prepuprepu­stiti mjesnom uredu FBI-a. Mozzie se našaon licem u lice sa svojom ženom. UpUpoznao ju je tijekom neke prijevare, na bbrzinu se njome oženio i otad je nije vvidio pet godina.

Pantere će pokušati ukrasti sredstva iz inozemstva u visini od čak 500 milijuna dolara. No nevolje su na vidiku jer Woodford otkriva da operaciju ugrožava krtica.

Neal i Mozzie se spremaju provesti plan. Situacija ne može biti opasnija jer se sad i Peter uvukao u redove Pantera. Neal i Mozzie znajju da će ih Keller pokušati nasamariti, no nemaju izbora. Moraju surađivati, ali nastoje biti spremni za sve što ih čeka. Ako plan upali, Pantere će biti razbijene, njima će ostati 30 milijuna od pljačke i Neal će biti slobodan - slagao se FBI s time ili ne.

UTORAK UTORA SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia