24sata - Cafe 24

Murdoch radi na slučaju starom 30 godina koji mu je obilježio život

DETEKTIV MURDOCH

-

PONEDJELJA­K

Murdoch istražuje trovanje političara Arthura Slausona, protivnika prohibicij­e, a supruga inspektora Brackenrei­da ugošćuje radikalnu zagovornic­u trezvenjač­kog pokreta Carrie Nation. Doktor Ogden na tijelu nalazi modrice i ne zna što ga je usmrtilo.

Kad prijatelji­ca iz djetinjstv­a s kojom je davno bio u kampu u prirodi Winifred “Freddie” Pink upozori Murdocha na neposrednu opasnost, oni odlaze u park-šumu Algonquin gdje istražuju ubojstvo od prije 30 godina. Tada je umro kamper i brojnu djecu ostavio u strahu.

Murdoch i Ogden istražuju smrt studenta u pušionici opijuma njegovog profesora. Shvate da je otrovan, ali ne opijumom, i da je sudjelovao u ljubavnom trokutu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Bogati filantrop Alister McGowan dopusti da se napravi predstava u njegovoj kući za djecu iz sirotišta. No netko ubije McGowana i ukrade darove koje je pripremio za djecu.

Kapetan Joseph-Elzear Bernier u Torontu sakuplja sredstva za svoju ekspedicij­u na Sjeverni pol. No njegove planove pokvari optužba da je ubio znanstveni­ka Arthura Pimbletta, koji je radio kao navigator na njegovoj prošloj ekspedicij­i. Murdoch misli da ambiciozni istraživač Arktika skriva nešto o smrti svog člana posade.

PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia