24sata - Cafe 24

‘Bilo je kao da snimamo sitcom, a ne reklamu’

Marinu Fernandez publika je upoznala kroz seriju Dok je snimila jako puno reklama za strano tržište, glumici i pjevačici ovo je prvi domaći reklamni angažman

-

Bilo je fantastičn­o. Po ovoj bi se obitelji komotno mogao napraviti sitcom, rekla je Marina Fernandez (36).

Glumica i pjevačica snimila je reklamu za digitalnu televiziju nakon što je uspješno odradila kasting.

- Trebali smo uprizoriti mladu, vrckastu majku koja zbog svog muža upoznaje društvene mreže. Imali smo puno slobode u kreiranju tog lika - pojasnila je glumica. Uživala je na setu radeći s glumcima Živkom Anočićem, legendarno­m Kostadinko­m Velkovskom te djecom Tonkicom Kovačić i Janom Pentekom, za koje tvrdi da su nove glumačke nade.

- Kostadinka je izuzetno draga, maštovita i talentiran­a. Družile smo se u pauzama i shvatila sam da je jako duhovita - ispričala je. Splićanka kaže da je snimanje izgledalo više kao za sitcom nego za televizijs­ku

vjetrova’.

reklamu. Trajalo je dva dana, s time da su imali puno vremena i bilo je opušteno. - Kao da je netko cijeli tim posložio po mjeri pa je bilo ugodno raditi - prisjetila se. Reklama se snimala u jednoj kući i njezinu vrtu u Zagrebu, a kako se trenutačno često prikazuje na televiziji, prijatelji i obitelj je zafrkavaju.

- Imitiraju onaj trenutak kada zavrnem rukave i izlazi mi para iz ušiju. Ne znam zašto - ispričala je smijući se. Nakon što je 2012. igrala jednu od glavnih uloga u seriji “Ruža vjetrova, Fernandez nije imala glumačkih angažmana u Hrvatskoj. Smatra da nije ostala dovoljno ovdje da bi se nešto moglo pokrenuti, ali redovito radi u Portugalu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia