24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko se oženi Snježanom, ali ona ne zna da je to lažni obred

-

PONEDJELJA­K

Sonja odluči prodati obiteljsku kuću kako bi Jasna išla na operaciju. Sav Rankov novac Milan je prebacio na Snježanin račun. Tomo pronalazi kod Helene Rankovu kuvertu s novcem. Helena mu laže da je to njezina ušteđevina te mu otkriva da je bila u vezi s čovjekom koji ju je zlostavlja­o i kontrolira­o.

Sonja ugleda Tomin i Helenin poljubac. Pod Rankovim pritiskom Milan pristane na operaciju i prodaju kuće. Nakon Rankova bijesna ispada preplašena Snježana mu se ponizno ispričava i prihvaća sve njegove uvjete u vezi vjenčanja.

Štef šalje ponudu za kupnju Milanove kuće. Tomo i Hrvoje dogovaraju sastanak s prostitutk­om Sarom od koje saznaju da je Snježana bila madam u Rankovu bordelu. Ranko se oženi Snježanom na lažnom obredu.

Sonja se sprema na put s majkom i obitelj emotivno reagira na njezin odlazak. Ranko govori razočarano­j Snježani da neće ići s njom na put. Hrvoje prizna Tomi da Ranku duguje novac.

Dina konfrontir­a Štefa u vezi kupnje Sonjine kuće i on joj konačno prizna da je novac zapravo Rankov. Dina je u nevjerici, no obeća Štefu da neće ništa reći Sonji jer bi ona odmah htjela vratiti novac. Tomo odluči pružiti Hrvoju još jednu šansu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia