24sata - Cafe 24

Francisco traži od Darija da otme Ramona kako bi spriječio vjenčanjej­e

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

-

PONEDJELJA­K

Doktor Osorio kaže Antoniju da bi Roxana mogla pobaciti i da bi morala mirovati. Dalia kaže Fabioli da je njezinom krivnjom Ramón ostao bez posla. Ramón sazna da je Sofíjin tata uhićen.

Fabiola odlazi kući po stvari i naiđeđe na baku koja iskoristi priliku da obezvrijed­i Ramóna te joj kaže da se ne slaže s njezinomm željom da bude s mehaničaro­m. Andrea kažeže Fabioli da joj se Ramón sviđa, ali ne slaže see s onim što su učinili.

Benito kaže Adalgisi da je zabunom uzeo mamine tablete i da je zato dugo spavao. Osvaldo je suspendira­n na fakultetu i optužuju ga da je prodavao ispite. Sofia unajmi detektiva da potraži Ramóna. Doktor Osorio kaže Roxani da postoji velika mogućnost pobačaja i predlaže operativni zahvat.

Roxana pokuša zavesti Antonija. Benito kaže Luisi da je njegova mama doživjela izljev krvi u mozak i da je zaboravila španjolski te sad govori engleski..

Francisco moli Darija da otme Ramóna.na. Fabiola kaže Andrei da će se udati za Ramóna,na, ali neka o tome nikome zasad ne govori. Pedro zaprosi Juanu. Ona se iznenadi i kažee da joj je lijepo s njime, ali da mora razmisliti­ti jer je dosad nitko nikada nije prosio, pa ni Ramónov otac. Julio pokušava razgovarat­i s Juanom, a ona mu kaže da ode.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia