24sata - Cafe 24

Jessicu otmu na aerodromu jer je zamijene s nekom drugom žženom

UBOJSTVO, NAPISALA JE

-

PONEDJELJA­K

Novinarka,Novina koja je Jessicina bivša studentica, dolazidola u Cabot Cove s tvrdnjom da ima dokadokaze da su u skandal od prije trideset godingodin­a izravno upletene dvije najstarije obiteljobi­telji toga gradića. Riječ je o Margaret Babbington­Babbingto koja je prije trideset godina slučajno ubila zaručnika te otad boravi u mentalnoj ustanovi.us Novinarka misli da se sve zataškaloz­ataška i da Margaret uopćeće nije krivac nego da je žrtva. Piše knjigu i namjerava razotkriti­razotkrit prave krivce, pa je netko ubije kako bi to spriječio.

Jessica je otetao na aerodromu jer otmičari misle da je ona netko drugi. Nakonkon što je žena na kkoju su otmičari ciljali ubijena, Jessica odlučiodlu pronaći krivce. Budućidući da iza svega stojisto vrlo moćan poslovni čovjek, policija joj nijeni voljna pomoći dok ne pribavi konkretne dokaze.

Jessica i njezinnjez prijatelj Sean odlazelaze u Irsku. Njihov je domaćin čovjek koji je uvjeren da ga netko ppokušava ubiti. Iako se njegova uvjerenja uglauglavn­om temelje na lokalnimka­lnim praznovjer­jimpraznov­jerjima, Jessica i Sean, bivši policajac, odluče ististraži­ti o čemu je riječ.

Jessica FFletcher ne može vjerovati da se njezinnj lik iz romana pojavljuje u satisatiri­čnome stripu. Nakon što joj se autor stripa zakune da je netko taj rad podvaliop u njegovo ime, Jessica odluči doznati o čemu je tu zapravo riječ da bi spspriječi­la tužbe.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia