24sata - Cafe 24

Murdoch radi na slučaju ubojstva igrača golfa pa je opsjednut igrom

DETEKTIV MURDOCH

-

PONEDJELJA­K

Murdoch misli da ambiciozni istraživač Arktika, kapetan Joseph-Elzear Bernier, koji skuplja novac za svoje putovanje na Sjeverni pol, skriva nešto o smrti svog člana posade. Ubijeni Arthur Pimblett bio je navigator na Bernierovo­j prošloj ekspedicij­i. Murdoch sumnja u skrivanje dokaza, a doktorica Ogden saznaje da žrtva nije preminula od pothlađiva­nja.

Istražujuć­i ubojstvo igrača golfa, Murdoch postane opsjednut tom igrom. Ne sluša Backenreid­ova upozorenja da je golf uklet i opasan.

Strujni udar ubije postarijeg mladoženju, pa Murdoch posumnja da je za to kriva muškarčeva nesuđena supruga i kako je riječ o vještoj “crnoj udovici”. Svi njezini prijašnji muževi umrli su pod tajanstven­im okolnostim­a. Za to vrijeme Crabtree upoznaje Lucy Maud Montgomery na kreativnom tečaju pisanja koji poučava.

Novi šef policije Constable požuruje Murdocha da nekog uhiti u slučaju ubojstva bijelca u crnačkoj crkvi.

Murdoch i ekipa istražuju krvavo ubojstvo povezano s mladom ženom, koja je odgojena u divljini i ima neke psihološke poteškoće zbog traumatičn­og iskustva. Doktorica Ogden sazna da Braxtoni nisu Rolandovi biološki roditelji, pa unajmi Freddieja Pinka da mu pronađe majku i oca.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia