24sata - Cafe 24

‘Ledeni kontinent neću posjetiti u ovom životu’

Natali Dizdar nedavno je snimila spot za pjesmu ‘Nećeš me, zar ne’, koja je dobila i svoju englesku verziju

-

Singl “Nećeš me, zar ne” ima i englesku verziju “Pills”, imate li ipak onu koja vam je malo draža?

Sve pjesme koje smo radili najprije su imale engleske tekstove koje sam pisala usporedno s glazbom. Ovu pjesmu odlučili smo staviti na album “Iluzija”. Nekako je svima legla od početka i bili smo sigurni da je jedan od budućih singlova. Tekst za “Nećeš me, zar ne” napisao je Pero Beluhan i jako se razlikuje od onog na engleskom jeziku jer opisuje jedan drukčiji trenutak u odnosu između dvoje ljudi. Meni se sviđaju obje verzije jer svaka ima svoju atmosferu u vokalu i tekstu. Drukčije su, a pjesma na engleskom je zapravo snimljena u kućnom studiju, tako da je na neki način spontano završila kao bonus track na albumu.

Ima li reakcija na pjesmu “Pills”?

Ljudima se pjesma sviđa, nisam još čula lošu kritiku ili komentar i sretna sam zbog toga.

Je li bilo teško ostati vjerna sebi i snimati samo ono što vam se sviđa?

To je najlakše od svega i nikad nije bilo upitno. Ne znam drukčije. Drago mi je što imam privilegij­u raditi ono što volim.

Obožavate putovati, koje ste sve kontinente prošli i koja putovanja su vam u planu?

Prošla sam sve osim Afrike, ako se ne računa ledeni kontinent, za koji mislim da je izgledno da ću ga preskočiti u ovom životu. Voljela bih se vratiti na neki dulji period u Južnu Ameriku.

Primijetil­i smo povratak kovrča u novom spotu, volite li ih sada više nego prije?

Moja kosa je prirodno kovrčava tako da nije doživjela neki povratak. To su uvijek neke slične varijacije, volim promjene. Imam sreće. (M. Ćurić)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia