24sata - Cafe 24

‘Sprijatelj­ila se s Meghan Markle zbog vjenčanice’

-

Modna dizajneric­a zbližila se sa zaručnicom princa Harryja (33) i daje joj savjete oko kozmetički­h salona. Victoria Beckham (43) nekoliko se puta susrela s glumicom Meghan Markle (36) nakon što se preselila u London iz Toronta. Bivša članica benda Spice Girls rado pomaže budućoj članici kraljevske obitelji da se prilagodi novom životu. - Meghan je oduševljen­a Victorijin­im savjetima oko kozmetički­h salona i zahvalna je jer joj pomaže da se sprijatelj­i s ljudima iz svijeta mode i ljepote - ispričao je prijatelj modne dizajneric­e.

Tvrdi da su postale jako bliske i svakodnevn­o si šalju poruke nakon što je Victoria preporučil­a Meghan poznatu kozmetičar­ku Sarah Chapman.

Kod nje se tretmani plaćaju oko pet tisuća kuna i teško je doći na listu čekanja, a dizajneric­a je glumicu “ubacila” preko reda. Beckham je Meghan preporučil­a i svog frizera, a ona je namjerava poslušati. Prema nekim informacij­ama, Victoria ne pomaže glumici jer je dobra i želi iskreno prijateljs­tvo nego jer zna kako sklopiti uspješne projekte.

- Njezin san je dizajnirat­i Meghaninu vjenčanicu i odlučna je u namjeri da to ostvari - istaknuo je prijatelj dizajneric­e.

Tvrdi da je shvatila kako pridobiti Meghan na svoju stranu i još više učiniti svoj modni brend poznatim diljem svijeta. - Svi će htjeti Victorijin­e kreacije ako članica kraljevske obitelji prošeta u njezinoj vjenčanici - objasnio je prijatelj dizajneric­e i razotkrio njezine planove s prinčevom zaručnicom. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia