24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko daje pištolj Vladi i naredi mu da se mora što prije riješiti Emine

-

PONEDJELJA­K

Jasna se boji da će umrijeti i moli Sonju da se pobrine za sebe te da u životu slijedi srce jer jedino tako će biti sretna. Kada se Jasnina operacija zakomplici­ra i život joj bude ugrožen, Sonja potaknuta majčinim riječima zove Tomu. No javlja joj se Helena, što Sonju potrese.

Edita priznaje Profesoru da je bila trudna s Damirom i izgubila dijete. U klinici Tomo i Ranko zamalo se fizički sukobe, no prekida ih vijest o Jasninoj operaciji, koja je uspješno završila. Sonja sazna da je Ranko kriminalac. U strahu da Emina ne ode na policiju, Snježana joj kaže da će svjedočiti protiv Ranka.

Ranko daje pištolj Vladi i naređuje da se što prije riješi Emine, što on prihvaća. Snježana želi znati što Ranko planira, Snježana se boji za Eminu, no zbog straha za svoje dijete ne protivi se. Helena se šokira kada Tomo od nje traži da potpiše papire za razvod.

Ranko ucijeni Sonju da bude s njim, inače će uništiti njezinu obitelj. Helena uspijeva nagovoriti Mašu da laže kako ima napadaj astme u trenutku kad se svađa s Tomom. No Tomo ne planira odustati od razvoda i Helenin plan propada. Snježana saznaje od Milana da je Ranko bio u Zagrebu sa Sonjom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia