24sata - Cafe 24

Jessica traga za tajkunom koji je htio kupiti njezinu izdavačku kuću

UBOJSTVO, NAPISALA JE

-

PONEDJELJA­K

Jessica odlazi s prijatelji­com u Meksiko. Ondje čuje legendu o Cutteru McGeeju i pomaže šerifu riješiti ubojstvo te otkriti gdje je skriveno blago.

Jessica ulazi u svijet bankarstva kako bi skinula ljagu s imena svoga prijatelja, agenta MI6 Michaela Hagartyja, kojemu netko podmeće ubojstvo zaručnika njegove kćeri. Čak i njegova kći, s kojom nikada nije bio osobito blizak, vjeruje da je on krivac jer je htio spriječiti njezine zaruke.

Nakon što nestane tajkun Buck Wilson koji želi kupiti Jessicinu izdavačku kuću sa 150 milijuna dolara, vidovnjaki­nja tvrdi da je ubijen. Ubrzo je ubijena vidovnjaki­nja, a Jessica odluči riješiti oba slučaja.

Božić je i u Cabot Coveu zgodan bivši vojnik Charlie McCumber objavi zaruke s Beth Forsythe, no kada se dogodi ubojstvo, na vidjelo će izaći mnoge Charliejev­e tajne. Jessica nije uvjerena da je on kriv te odluči otkriti o čemu je tu doista riječ, a tako će pomoći da se ponovno vrati čast uglednoj obitelji.

Kada Jessica odluči snimiti jedan od romana za slijepe, nije joj ni na kraj pameti da će je i to odvesti do slučaja ubojstva koje će odlučiti riješiti. Ubojstvo se dogodi tijekom snimanja romana.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia