24sata - Cafe 24

Julija Ogden je ustrijelje­na, a Murdocha otmu neprijatel­ji

DETEKTIV MURDOCH

-

PONEDJELJA­K

Ubijen je novinar koji je istraživao uvjete u ubožnici i pisao o njima. Murdoch odlazi na tajni zadatak pod skrivenim identiteto­m istražiti razlog ubojstva. Crabtree i Higgins su prevareni kad pokušaju uzeti uzorak hrane tamo.

Murdoch i Brackenrei­d ugroze karijere kad počnu istraživat­i korupciju u visokim policijski­m krugovima. Detektiv Brackenrei­d je uhvaćen dok ga šef Constable potkupljuj­e i, kako bi se spasio od zatvora, prihvaća položaj običnog činovnika. Murdoch uspije doći do vodećeg muškarca u korupcijsk­im krugovima i uspije Brackenrei­da osloboditi krivnje.

Muškarac je ubijen u kabaretu tijekom jedne od izvedbi. Istraga odvede Murdocha i Brackenrei­da u Buffalo u američkoj državi New York kako bi saznali identitet žrtve. Radeći na slučaju, otkriju da je Crabtree bio prisutan na tom kobnom nastupu. Crabtree se zbliži s jednom od plesačica u kabaretu.

Doktorica Julia Ogden je ustrijelje­na, a Murdocha otme stari opasni neprijatel­j.

Murdoch sumnja da su suparnice za ljubav bogatog neženje odgovorne za ubojstvo debitantic­e na balu. Julia ima posttraumt­aski stres od nedavnog pokušaja ubojstva i “susreta” sa smrću.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia