24sata - Cafe 24

‘Nisam bila svoja bez pozornice, bez glazbe...’

Povratničk­om pjesmom ‘S tobom’ mlada pjevačica najavila je da će 2018. biti njezina godina. U tome je bezuvjetno koji će biti u budućem spotu

-

Pjevačica Franka Batelić (25) ponovno pliva glazbenim vodama. Nakon četiri godine pauze izbacila je pjesmu “S tobom”, koja je mnoge osvojila na prvo slušanje. Dogodila se kemijska reakcija s publikom.

Vraćate se na glazbenu pozornicu u vjenčanici, vrlo romantično?

Pa je, no i pjesma je romantična, a i lokacije na kojima smo snimali spot u Škotskoj savršeno su se uklopile. Lude, strme klisure te nepregledn­o zelenilo u magli bili su pun pogodak kao kontrast i zaista je djelovalo čarobno. Iskreno, kad sam ušla u salon našega popularnog­a dizajnersk­og dvojca, nisam planirala odabrati baš haljinu iz njihove vjenčane kolekcije, no moja stilistica Jasenka i ja složile smo se da je baš ta haljina fenomenaln­a za snimanje na lokaciji koju smo odabrali.

Pjesma “S tobom” svojevrsni su zavjeti?

Pjesma “S tobom” zavjet je o bezvremens­koj, nesebičnoj ljubavi i zapravo vrlo jednostavn­o prikazuje taj nadasve komplicira­n osjećaj - ljubavi. Mene je dirnula i osvojila na prvu te izaziva snažne emocije kad god je otpjevam.

Britanci će kraljevsko vjenčanje imati u svibnju, imate li vi viziju kako bi izgledalo vaše i kada bi bilo zakazano?

Nikada nisam imala viziju svog vjenčanja. Kada dođe vrijeme za to, sigurna sam da ću znati.

Nakon četiri godine vratili ste se glazbi, ta želja dugo je tinjala u vama?

Već dugo vremena sam osjećala kao da dio mene nedostaje, kao da sam ga negdje zakopala i zaboravila mjesto, izgubila i trudila se ignorirati to da zapravo nisam sretna bez tog dijela sebe. Napokon sam shvatila da nisam svoja bez pozornice, bez glazbe.

Imate li tremu?

Trema je sveprisutn­a, osjećam se kao da sam tek na početku.

Dečka Vedrana niste pitali da glumi u spotu? Mogli ste barem ubaciti vašega neodoljivo­g psa?

Naš pas Oskar sigurno će biti dio nekoga budućeg spota.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia