24sata - Cafe 24

‘Čekao sam na ovaj projekt osam godina’

-

Glazbeni i vizualni spektakl nadahnut je legendarni­m biznismeno­m P. T. Barnumom.

“Najveći showman” je originalni mjuzikl koji govori o uzdizanju iz siromaštva prvog američkog promotora pop kulture. Barnum je dokazao kako je sve možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko ima nevjerojat­nu priču. On je bio snalažljiv poduzetnik koji je ni iz čega stvorio cirkus Barnum i Bailey te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta. Barnum je jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo. Mjuzikl “Najveći showman” slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kad nam se ostvare snovi. U glavnim ulogama su Hugh Jackman (P. T. Barnuma), Michelle Williams (igra njegovu suprugu Charity), a Zac Efron utjelovio je kazališnog­a glumca Phillipa Carlylea. Jackman kaže da su još 2009. godine predlagali ovaj projekt, no u studiju su bili skeptični.

- Rekli su da je riskantno jer nije bilo originalno­ga filmskog mjuzikla 23 godine. Zato sam oduševljen što smo ga napokon snimili - ispričao je glumac. Kaže da mu je bio užitak utjeloviti čovjeka koji je stvorio svijet za koji nitko nije mislio da je moguć.

- Dokazao je svima da je samo mašta granica u njihovim životima - objasnio je Jackman. Tvrdi da je konačno uspio iskoristit­i znanje iz mjuzikla koji je učio u školi.

- Kada su ples i pjesma odlični, nema ničeg boljeg od ovakvog projekta - istaknuo je glumac. Zbog uloge je išao i na satove pjevanja, a kaže da mu je draže pjevati uživo. - Izgradili su mi glazbeni studio i mogao sam snimati kad god mi je to odgovaralo - zaključio je.

 ??  ?? Zendaya je odradila sve točke na trapezu u filmu, a Zacu Efronu ovo je peta uloga u mjuziklu
Zendaya je odradila sve točke na trapezu u filmu, a Zacu Efronu ovo je peta uloga u mjuziklu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia