24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Helena natjera Mašu da odglumi asmatični napadaj i skoro umre

-

PONEDJELJA­K

Blaž daje otkaz na mjesto smetlara. Ranko dolazi spasiti Snježanu, no njezin blef završi tragično i ona pada u provaliju. Rus shvaća da je Snježana živa. Ona ga moli da ne kaže Ranku da je preživjela. Dina natjera Štefa da se suoči s Rankom, a Ranko ga nokautira.

Sonja moli Tomu da obustavi Hrvojevu istragu nad Rankom. Helena u bijesu dere papire za razvod. Snježana ne vjeruje Rusu te bježi iz njegova stana i odlazi k Sonji, koju moli za pomoć. Dina odlučuje naći dokaze protiv Ranka u Štefovu uredu, ali tamo nailazi samo na Blaža, koji pokušava povući otkazno pismo.

Sonja uspije sakriti Snježanu kada je Ranko dođe tražiti u njezinu kuću. Snježana osjeti bol u trbuhu pa je Sonja odvodi na pregled i obeća joj kako će otići po novac koji joj je potreban za bijeg. Tomo preko Maše doznaje kako je Helena bila kod Ranka i odlazi u kafić to riješiti s Rankom. On ga dočeka naoružan, želeći ga se jedanput zauvijek riješiti.

Helena, očajna što gubi sve adute, tjera Mašu da odglumi astmatični napadaj. Maša je već jako potresena i njezin “lažni” napadaj uskoro se pretvori u pravi. Liječnica uspijeva spasiti Mašu, koja naposljetk­u otkrije Tomi istinu. Snježana odlazi iz Vrhovca.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia