24sata - Cafe 24

UBOJSTVO, NAPISALA JE

Jessica istražuje kako su povezani ubijeni detektiv i Kennedyjev atentat

-

PONEDJELJA­K

Brodvejski producenti žele postaviti novu predstavu u Cabot Coveu, a glavnu ulogu u njoj namijenili su velikoj glumačkoj zvijezdi Davidu Northu koji je trenutačno u mirovini. Kada je njezin menadžer ubijen, Jessica planira doznati što se uistinu dogodilo s njime i tko je mogao imati motiv za ubojstvo. Njezine sugrađane u gradiću je šokiralo ubojstvo i poremetilo tijek priprema za kazališni spektakl.

Uhićen je mladić koji pohađa Jessicine satove kreativnog pisanja. Policija ga sumnjiči za ubojstvo vlasnika zgrada u sirotinjsk­oj četvrti u New Yorku. Jessica kreće u potragu za pravim ubojicom kako bi oslobodila svoga studenta za kojega je uvjerena kako nikako ne može biti kriv jer ga je upoznala na predavanji­ma.

Jessica odlazi na književnu konferenci­ju u Miamiju gdje upozna Lauru Callan, odvjetnicu iz Denvera. Lauri je prije 29 godina nestao otac koji je radio kao privatni detektiv i do sada nije znala što se dogodilo s njime te je to obilježilo njezin život. Upravo je nađen njegov kostur pa Jessica odluči pomoći Lauri otkriti kako je došlo do njegove smrti. U istragu se nekako uklapa i atentat na američkog predsjedni­ka Kennedyja, koji se zbio iste godine kada i nestanak.

SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia