24sata - Cafe 24

DETEKTIV MURDOCH

Murdoch pomaže prijatelji­ci, no svi dokazi upućuju na to da je kriva

-

SRIJEDA

Murdoch planira zatvoriti svoju istragu o ubojstvu dviju žena, no golemi požar koji guta Toronto sve zakomplici­ra. Istodobno Juliju požar tjera da se suoči sa svojim najvećim strahovima koje je dosad uspješno izbjegaval­a.

Murdoch se susreće s Freddie Pink, dobrom prijatelji­com iz djetinjstv­a, koja dijeli jednake interese kao i on. Ona je postala privatna detektivka i obraća se Murdochu s tvrdnjom da je netko ubio jednog od njezinih klijenata.

Ipak, nestalo tijelo i dokazi upućuju na to da Freddie zna više o slučaju nego što govori i kako bi mogla biti upletena u ubojstvo. Murdoch pokušava doći do istine o njezinu klijentu uz pomoć svoga najnovijeg izuma.

Kad se istraga ubojstva ponovno otvori, detektiv Murdoch i doktorica Ogden moraju se suočiti s mogućnosti da su u zatvor poslali nevina čovjeka. Novi znanstveni dokazi oslobađaju muškarca, kojeg je Murdoch pomogao zatvoriti prije 12 godina. Unatoč tomu detektiv vjeruje da je on kriv za ubojstvo, a nema priliku sudjelovat­i u ponovljeno­j istrazi. Slučaj preuzima detektiv Watts, no ta odluka neće spriječiti Murdocha da sazna pravu istinu i opravdava svoj policijski rad.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia