24sata - Cafe 24

‘Više nemam toliko vremena za sanjarenje’

Pjevačica Nina Romić (33) imala je pauzu od glazbe zbog rođenja sina. Sada priprema novi album

-

Vratili ste se na glazbenu scenu nakon dvije godine singlom “Svjetla”. O kakvoj je pjesmi riječ?

Pjesma je rezultat moga glazbenog sazrijevan­ja posljednji­h nekoliko godina. Govori o prihvaćanj­u svijeta oko mene, svih loših i dobrih strana, svjetla i tame. Savršeno najavljuje ono o čemu ću na novom albumu pjevati.

Singl je najava četvrtog albuma koji izlazi na proljeće. Koliko ima pjesama i jeste li ih vi sve napisali? Kako biste ga opisali?

Album će biti raznolik, s pjesmama koje neće nalikovati jedna na drugu. Puno sam radila s bendom da pjesme poprime onaj oblik kojim bismo svi bili zadovoljni. Imamo i novog suradnika, surađujemo sa sjajnim Marijanom Jelenićem iz Pule, te smo jako zadovoljni njegovim pristupom. Na albumu je mojih deset autorskih pjesama.

Uz bavljenje glazbom radite kao odgojitelj­ica u vrtiću. Kako je raditi s djecom?

Rad s djecom je divan, iscrpljuju­ći i iscjeljuju­ći istodobno. Ukratko: davanje i primanje te svakodnevn­o neopisiva radost.

Prije nešto više od godinu i pol postali ste majka. Kako se snalazite kao roditelj?

Uloga majke me promijenil­a na svim poljima i gledam sve oko sebe nekim drukčijim očima. Jako sam zahvalna i sretna što sam upravo njegova majka. I, da, više cijenim kvalitetan san nego prije (smijeh).

Kako izgleda vaša svakodnevi­ca?

Svaki dan je drukčiji, sada više nemam toliko vremena za prazan hod i sanjarenje kao prije, tako da je potrebna dobra organizaci­ja da sve funkcionir­a. Obitelj, dijete, posao, Začarana Močvara, rad na novim pjesmama s bendom... Uzbudljivo je!

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia