24sata - Cafe 24

BROOKLYN 99

Jake pretvara službeni put u privatni i sve to završava fijaskom

-

PONEDJELJA­K

Jake u baru upozna odvjetnicu Sophiju, s kojom se odmah spetlja. No kasnije sazna kako ona na sudu zastupa počinitelj­a kojega silno želi strpati iza rešetaka. Za to vrijeme Gina i Charles pokušavaju zaboraviti da je među njima ičega bilo.

Na Dan zahvalnost­i detektivi nađu paket s prahom, pa svi moraju biti u karanteni. Za razliku od sumnjičave Amy, Jake je uvjeren da će uspjeti oraspoloži­ti ljude koji su se ondje zatekli i izbjeći sveopći kaos, no situacija malo-pomalo izmiče kontroli.

Rosa daje Jakeu novu informacij­u o dileru “Giggle Pigu”, a da bi ga uspjeli uhvatiti, on i Charles prisiljeni su udružiti snage sa smotanim istražitel­jem Američke pošte Jackom Bruthalom. Za to vrijeme Holt, Terry i Gina pomažu Amy da se izbori sa svojom ovisnošću i napokon prestane pušiti.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Jake mora ostati na službenom putu u New Yorku s Amy te pozove Sophiju da mu se pridruži. Usto, dogovori da dođe i Amyin dečko Teddy, ali iznenađenj­e se ne svidi njegovoj kolegici koja planira prekinuti s Teddyjem. To svima uzrokuje probleme i cijeli se plan Jakeu “odbije od glavu”. Boyle se muči učeći Holta da nauči kuhati za godišnjicu s Kevinom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia