24sata - Cafe 24

Brennan se nastoji priviknuti starom životu nakon što je dokazala nevinost

KOSTI

-

PONEDJELJA­K

Osumnjičen­i ubojica Christophe­r Pelant izlazi pred odbor za uvjetnu, nadajući se da će mu sud dopustiti da skine monitor kretanja. Booth, Brennan i Julian na žele to spriječiti kad ih pozovu zbog slučaja ubojstva. Brennan identifici­ra žrtvu kao svoga prijatelja Ethana Sawyera, a ona i Booth uvjereni su da ga je Pelant nekako dao ubiti.

Brennan tri mjeseca bježi od FBI-a jer optužena za ubojstvo, a njezini kolege u Jeffersoni­anu rade sve kako bi dokazali njezinu nevinost. Istraga napreduje kada dobiju dojavu o ostacima školskog savjetnika.

Tim u Jeffersoni­anu istražuje ubojstvo odvjetnika za razvode i otkriju kako važan dokaz kriju njegova udovica i asistent. Brennan se pokušava vratiti svom normal

nom životu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Nakon eksplozije u hotelskoj garaži pronađeno je tijelo, a istraga o njegovoj smrti krene u krivom smjeru. Sweets dobije privremeno­g partnera jer Booth mora raditi na budžetu FBI-a.

Smrt muškarca tim iz Jeffersoni­ana dovede do ilegalnih trgovaca životinjam­a. Brennan razmišlja o svojim političkim preferenci­jama, a Sweets i Daisy suočavaju se s promjenama u svojoj vezi.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia