24sata - Cafe 24

‘Nisam se udala s namjerom da se rastanem’

-

Voditeljic­a ste od 12. godine.ine. Mislite li da će vam to ikad dosaditi?

Ljepota ovoga posla je što je svaki dan druk-drukčiji. Upoznajem zanimljive ii različite ljude, saznajem nove stvari, temee se mijenjaju. Zato sumnjam da će mi ikad dosaditi,saditi, a i zaista volim to što radim. Usto, uzz njega se stignem baviti još koječim tako da nema šanse da ‘prekipim’.

S Barbarom Kolar naizmjenič­noenično vodite ‘Kod nas doma’. Koliko vam je ‘sjeo’ taj projekt?

Sjeo nam je svima. ‘Kod nasas doma’ je dnev-dnevna mozaična emisija u kojojoj svakodnevn­o nastojimo gledatelji­ma pružitiuži­ti laganu emi-emisiju te ponuditi novosti iz svijetasvi­jeta glazbe, filma, kazališta, znanosti, aktualnost­i itd. Ne može se usporediti s, primjerice, ‘Voiceom’, ‘Garažom’ ili ‘Briljantee-riljanteen­om’ - i u toj je različitos­ti ljepota.ljepota.

Bili ste na mnogo egzotičnih čnih putovanja jer ste u hrvatskoj tskoj reprezenta­ciji letenja balonom. lonom.

Koju zemlju biste jako željeli eljeli posjetiti, a još niste?

Putujem otkad znam za sebebe i bila sam na mnogim mjestima i bez balona, ali doživjeti neki krajolik rajolik iz zraka doista je poseban osjećaj i uspomena. Dugačka je lista ta mjesta koja još želim posjetitit­iti i potrudit ću se uspjeti ih vidjeti djeti što više u životu.

Vaši Baka i djed su proslavili­avili 66. godišnjicu braka. Vjerujetee­te li u du-dugovječan brak s obzirom nana sve veći trend razvoda brakova?

S obzirom na to da sam se udala prije godinu dana, naravno da vjerujem u dugovječne brakove jer se nisam udala s namjerom da se rastanem.m. S ponosom i ljubavlju gledam i baku i djeda i majku i oca koji su već desetljeći­mama zajedno, u dobrom i kvalitetno­m brakuu punom ljubavi, i dalje se drže za ruke i dajuu vjeru u ljubav. Dakle, može se!

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia