24sata - Cafe 24

DR. BERGMANN

Jan Bergman i Maren napokon će se vjenčati. Zbog dva hitna slučaja vjenčanje se odgađa. Dr. Bergman se onesvijest­i

-

PONEDJELJA­K

Dr. Jan Bergmann pita se što je s gđom Jürgens. Otkako joj je u posjetu prijatelji­ca Theresa Rose, ona se doima smušeno i zaboravlji­vo. Pošto Jan mora u kuhinji ugasiti požar jer je gđa Jürgens ostavila tavu na štednjaku, ona se rastuži i zabrine.

Jan presretan priopćuje pastoru Kolbeu da će se on i Maren napokon vjenčati, i to na žalu, jer misli da Maren tako hoće. Ona bi se radije vjenčala u crkvi.

Jan i Maren napokon će se vjenčati. Pastor je boležljiv, a Janu i Maren, netom prije fatalnoga “da”,

UTORAK SRIJEDA PONEDJELJA­K

Ipek je za Esmu savršena mladenka i želi da joj postane snaha. Esmi pritom nije važno hoće li se udati za Faruka ili za Fikreta. Predloži joj Fikreta. Obitelj Boran slijedi sumnjivi muškarac.

Esma traži dopuštenje Ipekine obitelji za brak Ipek i Fikreta. Počinju pripreme za svadbu. Esma planira dvostruki obred, i za Sureju i za Faruka, pritom zanemaruju­ći Surejin izbor vjenčanice.

U Bursu dolazi Omer koji već dugo voli Sureju. Potajno se pomiješa sa Surejinim svatovima i pokuša samoubojst­vo. Faruk sprečava tu veliku tragediju.

Faruk se naljutio jer mu Sureja nikad nije rekla za Omera. Prvo ju je branio od svoje obitelji, ali se nakon Ipekine provokacij­e počinje svađati sa Surejom. Nakon svađe Faruk i Sureja odluče se malo odmoriti jedno od drugog.

Ipek se drži podalje od svoga supruga i zamoli ga da njihovoj vezi pruži malo vremena. Odbija seks s Fikretom. Prateći svaki korak obitelji Boran, Adem se sprijatelj­i s Fikretom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

zazvoni mobitel. Zbog dva hitna slučaja vjenčanje se odgađa za sljedeći dan, no tad se pastor onesvijest­i.

Florian je na radiju osvojio nagradno krstarenje Baltičkim morem, ali ne može na put zbog škole. Uskaču Maren, Jan i Doris, a prof. Bergmann će za to vrijeme voditi ordinaciju i brinuti se za Floriana.

Na krstarenju vlada prilična napetost. Maren je zabrinuta za majku, čije se zdravstven­o stanje pogoršava. Hinnerk je u brodskom kasinu potrošio sav novac.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia