24sata - Cafe 24

Ubojstvo slavnog dizajnera šokiralo je američku javnost

Druga sezona ‘Ubojstva Giannija Versacea: Američke kriminalis­tičke priče’ vodi nas u svijet intrigi, dvostrukog života i raskoši te upoznaje s ljudima opsjenutih statusom

-

Serija “Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalis­tička priča” s prikazivan­jem započinje u utorak, 23. siječnja, na FOX-u. Ubojstvo slavnog dizajnera nije šokiralo samo modni svijet već cijelu javnost, a njegov ubojica iza svog ubilačkog pohoda ostavio je tijela četvorice muškaraca. Druga sezona serije, čiji je izvršni producent Ryan Murphy, istražuje šokantno ubojstvo legende modnog svijeta – Giannija Versacea i priču njegovog ubojice Andrewa Cunanana. U glavnoj ulozi nalazi se glumac Edgar Ramírez kao modna ikona Gianni Versace, dok je uloga njegovog ubojice pripala američkom glumcu Darrenu Crissu. Uz njih se u seriji pojavljuju i hollywoods­ka glumica Penelope Cruz kao Giannijeva sestra Donatella Versace te pop ikona Ricky Martin kao Antonio D’Amico.

- Ovaj svijet je promašaj za mene - govori Cuna- nan te dodaje:

“Ali ovaj svijet je također tebe, Versace, pretvorio u zvijezdu. Nisi ti bolji od mene, mi smo isti. Jedina razlika je u tome što se tebi posrećilo.” Što je Cunanana navelo na taj čin te kako je postao čovjek opsjednut statusom, bogatstvom i moći, saznat će se u ovoj sezoni koja naglasak stavlja na priče o životu pojedinih likova. Intrige, dvostruki životi i raskoš sastavni su dio života u poznatoj Versaceovo­j Vili. Otkrivajuć­i detalje o Cunananovo­m životu, saznajemo što ga je sve navelo na, do tada, najveći neuspjeli ubilački pohod u povijesti SAD-a. (D. Gaščić)

 ??  ?? Serijala otkriva kako je i zašto nastradao poznati dizajner Gianni Versace
Serijala otkriva kako je i zašto nastradao poznati dizajner Gianni Versace
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia