24sata - Cafe 24

Ther se vraća

-

gometaša Pericu Čabraju (22) i Tina Mlivića (20). Prekodrava­c je ostala upamćena kad se u “Farmi” potukla s Anamarijom Džambazov (30). Prijavila se na audiciju i ako pobijedi želi novac uložiti u otvaranje fetiš tamnice, jer i sad obilazi fetiš partyje odjevena u lateks i domina stil.

- Obožavam svoje tijelo rekla je Zagrepčank­a. Priznala je da nije imala lezbijskih iskustava, ali da nije isključeno i to te da je spremna otići do kraja. Roditelji je podržavaju i samo su ju zamolili da se opet ne potuče. Trenutačno radi u kvartovsko­m kafiću, zbog kojeg je zaglibila u ovisnost nakon što je jedan od gostiju ostavio kokaina. Ana Kovačec se nedavno vratila iz Beograda u kojemu je bila na korekciji nosa i stavljanju umetaka u kosu. Zagrebačka hostesa sve radi kako bi zasjala u Big Brother kući. Već ranije je povećala grudi i usne, isto u Srbiji, i zadovoljna je odrađenim. - Operiram se jer volim lijepo izgledati.

Každe da je zasad zadovoljna izgledom pa ne zna hoće li raditi još neke korekcije na tijelu. U studiju 24sata fotografir­ala se u toplesu prekrivši grudi kosom.

- Nije mi bilo neugodno - rekla je Ana.

Ne vjeruje da će se u BB kući zaljubiti te je dodala kako

- dečke ne vara i da “valjda ima dečka”. Tvrdi i da ne voli nabildane dečke.

- To je lijepo vidjeti, ali nikad nisam bila s takvim. Uvijek sam imala dečke sa škembicom, malo ugojene. Važno mi je i da me nasmijavaj­u te da mi je zabavno s njima – otkrila je Kovačec. Kući se nada i Perica Čabraja, bio je na audiciji, a ako prođe, najavio je da seksa u kući neće nedostajat­i.

- Neće mi smetati kamere – rekao je Perica i usput rekao da će već prvi dan napraviti neki eksces u kući.

To bi mu bilo lakše da je u nju ušao i Saša Muhek, koji se planirao prijaviti, no od toga ga je odgovorila djevojka Nikolina Slamar (22). Muheka je u “Big Brotheru” prevarila djevojka Marina Raguž (29) s kasnijim pobjedniko­m Romanom Obilinović­em Žoržom (37). Perica Čabraja tvrdi da je s Marinom razmjenjiv­ao “vruće poruke” dok je bila zaručena s Muhekom te da su ljubovali godinu dana i nala- zili se u stanu kad je Muhek bio na putu.

- Ako me netko bude pitao nešto o Marini, sve ću ispričati – najavljuje Čabraja. Maneken i bivši konobar Gabrijel Odža (23) također bi rado u izolaciju. Ovaj kemijski tehničar želi biti frizer, a poznat je po skidanju na pozornici na koncertu Jelene Karleuše. Srpska folk pjevačica pjevala je u Mostaru i iz publike izvukla Gabrijela te ga skinula do gaćica.

- U početku mi je bilo neugodno pred toliko ljudi, ali poslije je bilo u redu. Jelena je najveća zvijezda na Balkanu, veća i od Severine – kaže Odža.

Među iskusnijim­a pred kamerama bit će i Tin Mlivić. Već je sudjelovao u projektu “Anno: Ljeta Gospodnjeg 925”, kulinarsko­m showu “Tri, dva, jedan, kuhaj” i u srpskom showu “Parovi”, gdje se zaljubio u konkurenti­cu Marijanu Marković i s njom se nekoliko puta seksao pred kamerama. Pred njima je pričao i o dramatično­m djetinjstv­u. Tina su se roditelji odrekli nakon rođenja pa su ga odgojili djed i baka.

- Sve klince su prvi dan u školu doveli mama i tata, samo mene nisu. Tad sam se prvi put zapitao zašto nemam roditelje – rekao je Vinkovčani­n.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia