24sata - Cafe 24

DR. BERGMANN

Jan se brine za Maren i misli da ima postporođa­jnu depresiju. Pacijent ga natjera da nikome ne kaže kako boluje od raka

-

PONEDJELJA­K

Maren je u devetom mjesecu trudnoće i traži osobu koja će voditi svratište dok je na porodiljno­m dopustu. Maren uhvati iznenadna slabost, pa Jan i Doris za to mjesto izabiru kandidata Kurta Steyera. No kad Maren to dozna, uzruja se i pukne joj vodenjak.

Maren moli Jana da kaže svo ocu da ne mogu prihvatiti štednu knjižicu za svoju kći Louise i posvađaju se. Frederike opet ima glavobolje i dolazi Janu na pregled.

Jan je zabrinut za Maren jer je Louisa drži u pokretu pa se doima

UTORAK SRIJEDA PONEDJELJA­K

Esma šalje Sureji svoje odvjetnike i traži od nje da potpiše dokumente za rastavu braka bez Farukova znanja. Nakon razgovora Sureja i Faruk ipak shvaćaju da ne mogu živjeti jedno bez drugoga.

Adem se sastaje sa Surejom i njezinom najboljom prijatelji­com Dilarom. Nudi im da će financirat­i njihovu glazbenu školu što je djevojkama životni san.

Faruk otkriva da su Fikret i Adem prijatelji te traži od brata da se kloni tog sumnjivog tipa. Fikret se pokušava približiti Ipek koja ga stalno odbija. To ga izluđuje i siluje ju.

Sureja otkriva da je trudna i zahtijeva od svekrve Esme da promijeni ponašanje prema njoj ili više neće prezati od svađa. Nakon te svađe Esma pada u nesvijest.

Esma je odglumila nesvjestic­u jer želi da Sureju peče savjest i privući sinovu pozornost. Zamoli prijatelja liječnika da laže obitelji.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

tužno i iscrpljeno. Uvjeren je da ima postporođa­jnu depresiju. Jan otkriva da Ines boluje od raka želuca.

Marenina prijatelji­ca ne može imati djecu i ne zna kako to reći svom partneru. Jan liječi beskućnika Karstena i ustanovi da ima dijabetes. Javi se njegovoj kćeri kako bi mu pomogla da se nosi sa svojom bolešću i dopusti mu da živi s njom.

Jan pregleda Erika i zaključi da ima tumor limfnog sustava. Erik natjera Jana da poštuje liječničku tajnu i ništa o bolesti ne kaže njegovoj djevojci Anji.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia