24sata - Cafe 24

Brennan upucaju pa se Booth kaje što su se svađali oko odgoja kćeri

KOSTI

-

PONEDJELJA­K

Na kamenju ispod mosta pronađeno je truplo muškarca s mnogo slomljenih kostiju. Booth i Brennanica posvađaju se oko odgoja Christine. Brennan odlazi na posao i pregledava truplo te ju upuca tajanstven­i uljez u Jeffersoni­anu.

Raspadnuto truplo otkriveno je u kovčegu izvađenom iz rijeke. Žrtva je 15-godišnjak koji je nestao prije dva tjedna. Michelle skriva od Cam da je došla s fakulteta za vikend kako bi ga mogla provesti s Finnom, no on ne želi lagati.

Truplo bez glave nađeno je u polju nakon što ga je slučajno pregazio traktor. Glavu pronađe Jeffersoni­anov novi zaposlenik Oliver Wells. Žrtva je Benji Garcia, mladić koji je htio biti znanstveni­k i koji je trebao biti prva osoba iz svoje obitelji koja je upisala fakultet.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Tajni spoj Cam i Arastooa prekine pojava bačve toksičnog otpada u kojoj je tijelo. Ubijen muškarac iz Zapadne Afrike čiji je nestanak prijavila osoba koja se koristila lažnim imenom.

Izgorjelo truplo pronađeno je u zapaljenom metalnom spremištu. Sweets, koji živi s Boothom i Brennanico­m, pronađe novi stan, no oni ne vjeruju da će se iseliti.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia