24sata - Cafe 24

‘Nemam privatni život, radim više nego ikad’

U HRT-ovoj seriji ‘Ko te šiša’ te predstavi zagrebačko­g HNK ‘Ciganin, ali najljepši’ Ksenija Marinković igra frizerku. Otkrila je da se nije trebala posebno pripremati jer odavno voli šišati i raditi razne frizure

-

vama “Ciganin, ali najljepši” te “OtpisaNE”... Takav ritam traje već više od tri godine, odnosno od 2015., otkad je snimila i pet filmova.

Kako ste uskladili vrijeme, kako uspijevate sve stići s obzirom na obveze i različite uloge?

Istina je da nikad nisam više radila. Uz dobar raspored i moju malu sivu knjižicu gdje je sve zapisano, sve stignem. Tu bilježnicu moram imati jer, s obzirom na toliko posla, ne smije biti nikakve pogreške. Imam bilješke i u mobitelu, ali on se može isprazniti, zato je tu moja siva bilježnica. Od nje se ne odvajam.

Otkud energija za toliko obveza, umorite li se?

Ponekad bude jako teško i priznajem da sam se nakon dvije ili tri godine umorila. Ja se zaista teško umaram, kako se volimo šaliti s tekstom iz jedne predstave, imam duboku unutarnju snagu.

Kako se opuštate?

Najčešće se opuštam ležanjem i meditacijo­m. Volim i puno hodati, to me također smiruje i opušta. Imate li u takvim uvjetima vremena za sebe, za privatni život?

Što je to privatni život?

Pa dobro, izlazite li?

Zadnji izlazak mi je bio kad sam gledala ‘Osmi povjerenik’ i jako mi se svidio film. Uz takav raspored stvarno imam malo vremena za sebe, ali ponekad ‘ukradem’ malo vremena pa odem najčešće u kino. Ali to su neka čudna vremena, nije klasičan izlazak navečer, više je to popodne, tada mi je lakše uhvatiti vremena.

Kada se viđate s djecom,

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia